Onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt + APK

Deze kleine onderhoudsbeurt wordt tussen elke grote onderhoudsbeurten uitgevoerd.

De olie wordt ververst en de camper wordt op de belangrijkste punten nagekeken.

Inclusief APK keuring.

Direct een afspraak maken?  Afspraak maken

 

Kleine onderhoudsbeurt + APK + BOVAG bovenbouwbeurt

Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt uw olie ververst en de camper wordt op enkele punten nagekeken. Tevens krijgt uw camper een BOVAG Bovenbeurt en een APK keuring.

Direct een afspraak maken?  Afspraak maken

 

Grote onderhoudsbeurt

Wilt u dat uw camper een technisch goede conditie heeft die zorgt voor een onbezorgde vakantie? Dan is de grote onderhoudsbeurt + APK de beste keuze voor u en uw camper! Tevens wordt uw distributieriem ook vervangen.

Grote onderhoudsbeurt + APK + BOVAG bovenbouwbeurt

  • Is uw camper toe aan een grote onderhoudsbeurt?
  • Is uw distributieriem aan vervanging toe?

Dan is dit pakket de beste keuze voor u en uw camper. Bij dit pakket krijgt u een BOVAG Bovenbouwbeurt, een APK en een grote onderhoudsbeurt.

 

Distributieriem

Uw distributieriem vervangen

Vervang tijdig uw distributieriem en voorkom schade!

Een gebroken distributieriem kan voor nogal wat ellende zorgen. Indien de distributieriem geknapt is zal de aangerichte schade in de meeste gevallen aanzienlijk zijn. Denk daarbij aan kromme of afgebroken kleppen of zelfs een gat in één of meerdere zuigers. Dit zijn dan ook erg dure reparaties.

Om motorschade te voorkomen, is het daarom essentieel om de distributieriem preventief te controleren en vooral bij de juiste kilometerstand te vervangen.

De levensduur van een distributieriem is vooral afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de montage en een correcte spanning.